knuffelen-met-hond

Hondenpension

Hondenpension

LET OP: Helaas gehele jaar 2022 gesloten voor overnachtingen.

In ons hondenpension staat aandacht voor uw hond voorop. Wij zorgen voor een sfeervolle opvang van uw hond, zoals onze naam wellicht al doet vermoeden. Wij zorgen dat uw hond in ons hondenpension voldoende sociale interactie heeft met andere honden en met mensen. Dit kan uiteraard terwijl u van uw vakantie aan het genieten bent of als u onverhoopt een dagje weg moet.

Luxe hondenpension

Wij snappen dat u alleen het beste voor uw hond wil. Daarom zorgen wij ervoor dat ons hondenpension zo veel mogelijk aandacht besteed aan uw hond. Wij zijn dan ook een kleinschalig hondenpension waardoor uw hond volop aandacht krijgt van ons en van andere honden. Daarnaast heeft elke hond een hondenwoonkamer die voorzien is van alle luxe die uw hond nodig heeft.

Wat is een hondenpension?

Een hondenpension is een plaats waar u uw hond naartoe kan brengen tijdens uw vakantie of voor een kortere periode. Denk hierbij aan een dagje of een weekendje weg waarbij u uw hond niet mee kan nemen. Uw hond naar een hondenpension brengen heeft ook veel voordelen.

De voordelen van een hondenpension

  • Uw hond krijgt veel aandacht van ons en van andere honden
  • Uw hond krijgt veel beweging buiten of in onze binnenspeeltuin
  • Wij hanteren zo veel mogelijk structuur in ons hondenpension
  • Voeding en medicijnen worden door ons gegeven en in de gaten gehouden
  • Gecontroleerde en professionele omgeving

Waar komen de honden in ons hondenpension vandaan?

Veel honden die in ons hondenpension verblijven komen uit de buurt. Door onze centrale liggen komen de meeste honden uit Limburg of Brabant. Vaak zien wij honden uit de omgeving, denk hierbij aan plaatsen als Oeffelt, Landhorst, Boxmeer, St. Anthonis, Cuijk, Schaijk, Deurne, Beuningen, Berghem en ga zo maar door.

Soms zien we in ons hondenpension ook honden die van wat verder weg komen. Zo hebben we geregeld honden uit Nijmegen, Uden en Venray.