Dit ben ik

De eigenaresse van Hond & Sfeer

Aangenaam, ik ben Sabrina Derks. Ik ben geboren in 1992 en woon samen met mijn partner Stefan, mijn zoontje Jason en dochter Elyn bij onze hondendagopvang in Ledeacker.

Samen met mijn 3 honden zijn wij het gezicht van Hond & Sfeer. Dat ik met dieren wilde werken was al vroeg duidelijk. Van kind af aan heb ik heel veel liefde voor dieren en met name paarden en honden. Altijd en ieder uur vrij was ik daar te vinden. Daar voelde ik me thuis. 

Zo lang ik terug ga in mijn herinnering, hadden wij thuis honden en mijn vader fokte er ook af en toe een nestje mee. Ik heb mijn 2 honden Loeka en Stacey allebei voor de jacht afgericht en er verschillende KNJV diploma’s mee behaald. 

Toen ik mijn zoontje met 1,5 jaar naar een kinderdagopvang wilde brengen, begon ik over een aantal dingen na te denken, over wat ik belangrijk vind voor een opvangadres voor mijn dierbaarste bezit. Om mijn kind naar de eerste de beste opvang te brengen, vond ik geen goed idee.  

Uiteindelijk vond ik een kinderopvang in een landelijk gebied, ruim en met veel speelmogelijkheden. Ze hadden zelfs een binnenruimte met met de frisse lucht van buiten. De medewerkers straalden de passie voor hun vak uit. Dat is de kinderopvang waar ik persoonlijk met een goed gevoel voor gekozen heb. 

Mijn paarden en honden heb ik graag bij me in de buurt en doordat ik bij ons bedrijf werkte heb ik de mogelijkheid altijd een oogje in het zeil te houden. Ik  geniet persoonlijk heel veel van de aanwezigheid en onvoorwaardelijke liefde van mijn dieren.  

Als jij goed voor de hond bent, is de hond dat voor jou, het zijn in die zin echte spiegels.  

Dagelijks bedacht ik me, hoe mooi zou het zijn als ik het concept van de kinderopvang zou kunnen inzetten voor de dagopvang van andere honden.  

Uiteindelijk heb ik besloten te gaan voor hetgeen, waar mijn hart echt ligt. Voor mij is het een droom, die na jaren uitgekomen is. 

Een hondendagopvang voor alle honden die het verdienen om hond te mogen zijn in een landelijke, veilige omgeving in hond & sfeer.

Waar honden niet alleen voldoende aandacht krijgen, maar er ten allen tijde een passende omgeving gezocht wordt die past bij het karakter en de behoeften van de hond.  

Waar honden nog volop de ruimte hebben om te snuffelen, te spelen met andere honden buiten of in de binnenspeeltuin, hun energie kwijt kunnen maar ook op zijn tijd hun rust kunnen nemen.  

Een hondendagopvang met de sfeer van thuis. Mijn motto honden verdienen meer dan aandacht!