landschap-e1615537927815

Hondendagopvang

Dagopvang voor honden

Hond in de dagopvangOnze dagopvang is een betaalbare hondendagopvang in huiselijke sfeer. Hier kan uw hond spelen met soortgenoten in de buitenlucht of in de binnenspeeltuin. Wij wonen zelf bij de hondendagopvang, waardoor er altijd toezicht is door ons op uw hond als deze in de groep aan het spelen is. Wij willen de honden in onze dagopvang de leefruimte bieden zoals wij die graag voor iedere hond zouden willen zien.

Binnen in de dagopvang hebben we een grote hondenhuiskamer waar de honden kunnen rusten op vaste momenten. Voor de honden die liever alleen willen rusten hebben we de kleinere hondenwoonkamers. Dit geeft structuur en rust, iets wat belangrijk is voor elke hond.

Wat u van onze dagopvang mag verwachten 

Wij verdelen de honden in roedels op de speelweides, zodat ze zich naar hartenlust vermaken en heerlijk samen met soortgenoten kunnen ravotten. Deze indeling in roedels is afhankelijk van ras, gedrag en ervaring.  

Naast het spelen in roedels doen wij ook af en toe hersentraining met uw hond, veel honden vinden het geweldig om mentaal te worden uitgedaagd.  Uw hond groot of klein, oud of jong, koukleum of knuffelkont, iedere hond zal zich hier thuis voelen. 

De ligging van ons hondendagverblijf

Onze hondendagopvang is gelegen in een landelijke en natuurlijke omgeving, modern ingericht en het spelen is niet afhankelijk van het weer. De dagopvang ligt op slechts 7 minuten van de A73 en A77, dus wij zijn makkelijk bereikbaar. 

Wij zijn kleinschalig, hechten waarde aan persoonlijk contact met u om het u en uw hond optimaal naar de zin te maken.  

Vereisten voor hondendagopvang

Kijkje in onze hondendagopvangUw hond kan bij ons in de hondendagopvang terecht indien hij aan een aantal basisvereisten voldoet. Deze vereisten zijn in het leven geroepen om een gezonde en veilige omgeving voor iedere hond te kunnen waarborgen. Wij vragen daarom het volgende aan u en uw hond:

  • Een gesocialiseerde hond
  • Alle verplichte entingen gehad heeft
  • Kennelhoest enting gehad heeft
  • Uw hond dient ontwormd te zijn
  • Uw hond dient ontvlooid te zijn
  • Reuen ouder dan 6 maanden dienen gecastreerd te zijn.

Mocht u twijfelen aan bovenstaand dan kunnen wij altijd samen met u bekijken of uw hond geschikt is voor onze opvang. 

U mag uw hond voor één of meerdere dagen per week brengen, wij staan graag voor u en uw hond klaar! Het motto van onze hondendagopvang is niet voor niets: “Een dagje uit voor elke hond bij het tweede thuis”.

Binnenspeeltuin voor uw hond 

Onze dagopvang biedt een unieke grote binnenspeeltuin die overdekt is zodat de honden ook bij slecht weer lekker kunnen spelen. Niet elke hond verblijft graag in de regen, zeker niet bij koud en nat weer. Buiten beschikken we over een prachtige speeltuin van ruim 5.000 m2 die volledig veilig is met ingegraven gaas onder het hekwerk.

Video afspelen