Hondendagopvang

Dagopvang voor honden

Hond in de dagopvangOnze dagopvang staat garant voor een hondendagopvang in huiselijke sfeer en veel plezier. Luxe terrein met overdekte winterspeeltuin en in 2023 een overdekte zomerspeeltuin. Uw hond kan spelen met soortgenoten in de buitenlucht op de speelweide of in de binnenspeeltuin afhankelijk van het weer. Wij wonen zelf bij de hondendagopvang en er is altijd toezicht in de roedel op uw hond als deze in de roedel aan het spelen is. Ook ligt onze specialisatie op het hondengedrag doordat ik zelf volledig opgeleid ben tot hondengedragscoach. (meer hierover onder het kopje hondengedragscoach) Wij zorgen voor een actieve dag voor uw hond waarbij uw hond in al zijn behoeftes wordt voorzien. Binnen in de dagopvang hebben we hondenwoonkamers waar de honden rusten op vaste momenten. Dit geeft structuur en rust, iets wat belangrijk is voor elke hond. 

Wij willen de honden in onze dagopvang de leefruimte bieden zoals wij die graag voor iedere hond zouden willen zien. 

Wat u van onze dagopvang mag verwachten 

Wij hebben een gezamenlijke harmonieuze roedel als de honden samen op de speelweide gaan. De honden kunnen zo zelf hun eigen speelmaatje uitkiezen op karakter, interesse soort spel en energie wat de hond prettig vindt en aansluit waar uw hond behoefte aan heeft. Bij onze dagopvang vermaken de honden zich naar hartenlust, heerlijk samen ravotten met soortgenoten. Wij nemen uitsluitend sociale honden aan zowel naar andere honden als naar mensen.

Uw hond groot of klein, oud of jong, koukleum of knuffelkont, iedere hond zal zich hier thuis voelen. 

Proefdag voor hondendagopvang

Wilt u graag gebruik maken van onze dagopvang? Wij vinden het belangrijk dat onze hondendagopvang een goede match is voor uw hond. Wij stellen daarom altijd eerst een proefdag verplicht om te zien of de hond sociaal is naar mensen en andere honden. Ook vinden baasjes het vaak fijn eerst een dag op proef te komen. Bij het ophalen is er een evaluatie van de proefdag, meestal is 1 proefdag voldoende. Na deze dag, en uw hond door ons geschikt wordt geacht kunt u gebruik maken van onze dagopvang. De kosten voor de proefdag bedragen €25,00. 

De ligging van ons hondendagverblijf

Onze hondendagopvang is gelegen in een landelijke en natuurlijke omgeving, modern ingericht en het spelen is niet afhankelijk van het weer. De dagopvang ligt op slechts 7 minuten van de A73 en A77, dus wij zijn makkelijk bereikbaar. 

Wij zijn kleinschalig, hechten waarde aan persoonlijk contact met u om het u en uw hond optimaal naar de zin te maken.  

Vereisten voor hondendagopvang

Kijkje in onze hondendagopvangUw hond kan bij ons in de hondendagopvang terecht indien hij aan een aantal basisvereisten voldoet. Deze vereisten zijn in het leven geroepen om een gezonde en veilige omgeving voor iedere hond te kunnen waarborgen. Wij vragen daarom het volgende aan u en uw hond:

  • Een gesocialiseerde hond
  • Alle verplichte entingen gehad heeft
  • Kennelhoest enting gehad heeft
  • Uw hond dient ontwormd te zijn
  • Uw hond dient ontvlooid te zijn
  • Reuen ouder dan 6 maanden dienen gecastreerd te zijn.

Mocht u twijfelen aan bovenstaand dan kunnen wij altijd samen met u bekijken of uw hond geschikt is voor onze opvang. 

U mag uw hond voor één of meerdere dagen per week brengen, wij staan graag voor u en uw hond klaar! Het motto van onze hondendagopvang is niet voor niets: “Een dagje uit voor elke hond bij het tweede thuis”.

Binnenspeeltuin voor uw hond 

Onze dagopvang biedt een unieke grote binnenspeeltuin die overdekt is zodat de honden ook bij slecht weer lekker kunnen spelen. Niet elke hond verblijft graag in de regen, zeker niet bij koud en nat weer. Buiten beschikken we over een prachtige speeltuin van ruim 5.000 m2 die volledig veilig is met ingegraven gaas onder het hekwerk.

Video afspelen