hondenpoot-in-hand

Hondenoppas bij Hond en Sfeer

Hondenoppas bij Hond en Sfeer

In onze hondenopvang passen wij graag op uw hond. Wij zijn gediplomeerde hondenoppas en in onze hondenopvang komt uw hond bij ons spelen met soortgenoten. Wij maken hierin weloverwogen groepen op basis van het gedrag van uw hond zodat deze zich altijd thuis voelt in onze hondenoppas. U kunt uw hond bij ons langsbrengen en wij zullen dan met liefde en zorg op uw hond passen. Uw hond kan tijdens het verblijf spelen met andere honden waar wij op dat moment op passen. Het is belangrijk dat u met een goed gevoel uw hond achterlaat bij onze hondenoppas.

Een hondenoppas wordt ook vaak bij u thuis aangeboden, helaas is dat bij ons niet mogelijk. Wij werken enkel met hondenoppas bij ons op locatie.

Hondenoppas Brabant en Limburg

Door onze centrale ligging in Ledeacker zien wij veel honden uit Brabant en Limburg in onze hondenoppas. 

Wat doen wij als we op uw hond passen?

Als uw hond langskomt bij onze hondenoppas dan zorgen wij dat de hond naar hartenlust kan spelen met soortgenoten onder toezicht. Hierdoor krijgt uw hond voldoende beweging. Dit kan zowel buiten als in onze binnenspeeltuin. Daarnaast zorgen we voor regelmaat en een rustige omgeving waar uw hond uit kan rusten. Dit kan in onze hondenwoonkamers. Daarnaast bieden we met regelmaat hersenwerkspelletjes aan zodat uw hond ook mentaal uitdaging vindt.