Hondenhotel

Hondendagopvang Hond & Sfeer

 

Luxe hondendagopvang

Honden kunnen in onze hondendagopvang niet alleen kleine rondjes rennen maar ook rechtuit zoveel meters maken als ze zelf willen. Met een buitenspeelweide van ruim 5.000m2 heeft uw hond de ruimte zowel binnen als buiten. Heb je onze speciale binnenspeeltuin al gezien? De honden vinden het heerlijk om hier lekker droog all-season te kunnen spelen in sfeer.

Puppy’s in de hondendagopvang

Ook puppy’s zijn welkom vanaf 14 weken. (Onder voorwaarde dat ze volledig geënt zijn) De meeste hondenopvangs nemen om verschillende redenen geen puppy’s aan en wij merken vaak dat de baasjes het zielig en vervelend vinden om hun pup ergens onder te brengen. Wij begrijpen dat u het moeilijk vindt, maar dagopvang dagen bij ons is een hele goede investering in de opvoeding van uw puppy. Ik ben gediplomeerd hondengedragscoach en wij zijn altijd in de roedels aanwezig en bieden de puppy’s en honden veiligheid. Daarnaast vinden ze het nog erg leuk ook, want wat is er mooier dan veel kunnen spelen met je soortgenoten? Uw pup staat nog overal voor open en kan bij ons allerlei nieuwe ervaringen opdoen. En wellicht nog wel het belangrijkste: De socialisatie in de puppy tijd haal je nooit meer in, dus mijn advies begin zo vroeg mogelijk. Met loslopen tussen anderen honden maak je je pup socialer met anderen honden. 

Proefdag voor hondendagopvang

Omdat wij het belangrijk vinden dat ons hondendagopvang een goede match is voor uw hond werken wij altijd met een proefperiode. Wij willen graag eerst een proefdag afspreken om te zien of de hond sociaal is naar mensen en andere honden. Ook vinden baasjes het vaak fijn eerst een dag op proef te komen.

Helaas kunnen we niet alle rassen aannemen in onze hondendagopvang

We streven ernaar elke hond een leuke vakantie te bezorgen in ons hondenhotel. Dit bereiken we doordat we zowel binnen als buiten veel ruimte hebben en persoonlijke aandacht bieden voor uw hond. 

De volgende rassen, of kruisingen nemen wij helaas niet aan i.v.m. roedels. Ook intacte reuen ouder dan 6 maanden nemen we niet aan.

Hondenhotel rassen

Hondendagopvang bijna vol

Onze hondendagopvang is erg populair. Er is helaas nog maar beperkt plaats omdat wij persoonlijke aandacht voor uw hond erg belangrijk vinden in onze hondendagopvang. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Dan kunt u het beste bellen naar 06-26238093

Hondendagopvang in Brabant

Onze hondendagopvang ligt in Ledeacker, Noord-Brabant. In dit mooie, groene stuk van Nederland heeft uw hond alle ruimte. Doordat wij vlak bij de grens van Limburg liggen komen er in onze hondendagopvang ook veel honden uit Limburg.