Hondenhotel

Hondendagopvang abonnement

Vaste opvang; fijn voor u en ons.

Een dagopvang abonnement. Geschikt voor honden die op vaste dagen in de opvang willen. Het abonnement biedt u zekerheid doordat u altijd verzekerd bent van een plekje in de opvang. Daarvoor vragen wij een stukje zekerheid terug door iedere maand een vast bedrag te factureren. Dit vaste bedrag is gebaseerd op 47 opvangweken per jaar en de vakanties en feestdagen van ons zijn hierin al verrekend. Hierdoor betaald u een vast bedrag per maand, het abonnement loopt altijd door, ook tijdens uw vakanties. Komt u hond een keer niet? Dat kan maar er vindt hierdoor geen restitutie plaats. Voorwaarde voor het dagopvang abonnement is dat u uw hond iedere week bij ons brengt. Dat kan zijn iedere week voor tenminste 1 dag of iedere week voor 2 dagen of meer. Afhankelijk hiervan wordt het tarief bepaald. Het gaat om vaste dagen per week. Als u het abonnement met ons aangaat is de opzegtermijn minimaal 1 maand. Het abonnement wordt telkens stilzwijgend verlengd. Omdat we altijd ruimte hebben voor uw hond is er in de schoolvakanties ook altijd plaats voor klanten met het dagopvang abonnement. Wel horen we graag wat uw vakantieplannen zijn: als uw hond dan niet komt.

Extra opvang dagen

Extra dagen naast je abonnement kan mits er plek is en de kosten voor die extra dag bedraagt 25,00.

Onze dagopvang is de feestdagen en vijf weken wegens vakantie gesloten per kalenderjaar, dit wordt ruim van te voren aan u doorgegeven. Voor deze periode dient u zelf vervanging te regelen. De feestdagen en onze vakanties zijn al verrekend in het abonnement bedrag.

Wij zijn gesloten op de volgende dagen in 2024

In 2024

-Nieuwjaarsdag 1 januari 

-Carnavals maandag 12 februari

-2e paasdag maandag 1 april

-Hemelvaartsdag donderdag 9 mei

-Pinksteren maandag 20 mei

-1e kerstdag woensdag 25 december

-2e kerstdag donderdag 26 december

Luxe hondendagopvang

Honden kunnen in onze hondendagopvang niet alleen kleine rondjes rennen maar ook rechtuit zoveel meters maken als ze zelf willen. Met een buitenspeelweide van ruim 5.000m2 heeft uw hond de ruimte zowel binnen als buiten. Heb je onze speciale binnenspeeltuin al gezien? De honden vinden het heerlijk om hier lekker droog all-season te kunnen spelen in sfeer.

Puppy’s in de hondendagopvang

Ook puppy’s zijn welkom vanaf 14 weken. (Onder voorwaarde dat ze volledig geënt zijn) De meeste hondenopvangs nemen om verschillende redenen geen puppy’s aan en wij merken vaak dat de baasjes het zielig en vervelend vinden om hun pup ergens onder te brengen. Wij begrijpen dat u het moeilijk vindt, maar dagopvang dagen bij ons is een hele goede investering in de opvoeding van uw puppy. Ik ben gediplomeerd hondengedragscoach en wij zijn altijd in de roedels aanwezig en bieden de puppy’s en honden veiligheid. Daarnaast vinden ze het nog erg leuk ook, want wat is er mooier dan veel kunnen spelen met je soortgenoten? Uw pup staat nog overal voor open en kan bij ons allerlei nieuwe ervaringen opdoen. En wellicht nog wel het belangrijkste: De socialisatie in de puppy tijd haal je nooit meer in, dus mijn advies begin zo vroeg mogelijk. Met loslopen tussen anderen honden maak je je pup socialer met anderen honden. 

Helaas kunnen we niet alle rassen aannemen in onze hondendagopvang

We streven ernaar elke hond een leuke vakantie te bezorgen in ons hondenhotel. Dit bereiken we doordat we zowel binnen als buiten veel ruimte hebben en persoonlijke aandacht bieden voor uw hond. 

De volgende rassen, of kruisingen nemen wij helaas niet aan i.v.m. roedels. Ook intacte reuen ouder dan 6 maanden nemen we niet aan.

Hondenhotel rassen

Hondendagopvang bijna vol

Onze hondendagopvang is erg populair. Er is helaas nog maar beperkt plaats omdat wij persoonlijke aandacht voor uw hond erg belangrijk vinden in onze hondendagopvang. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Dan kunt u het beste bellen naar 06-26238093

Hondendagopvang in Brabant

Onze hondendagopvang ligt in Ledeacker, Noord-Brabant. In dit mooie, groene stuk van Nederland heeft uw hond alle ruimte. Doordat wij vlak bij de grens van Limburg liggen komen er in onze hondendagopvang ook veel honden uit Limburg.