Hondenhotel

Hondenhotel Hond & Sfeer

Let op: Het jaar 2022 helaas geen hondenhotel mogelijk, ivm de enorme groei en populariteit naar onze dagopvang.

Naast dagopvang voor uw hond bieden wij ook de mogelijkheid tot een kleinschalig hondenhotel op afspraak.

Bij Hond & Sfeer staan we voor pure passie. Wilt u uw hond net zo’n leuke vakantie geven als dat u zelf gaat houden? Reserveer dan snel een plekje bij hondenhotel Hond & Sfeer. Wij zijn transparant en we sturen u geregeld een foto of filmpje van uw hond. Want wij weten als geen ander hoe lastig het is om je hond te missen. Wij zullen er alles aan doen het uw hond optimaal naar de zin te maken in ons hondenhotel. Wij hebben hondenwoonkamers waarbij de honden uitkijken op de huiselijke sfeer waardoor we de veiligheid van de honden kunnen waarborgen.

Luxe hondenhotel

Honden kunnen in ons hondenhotel niet alleen kleine rondjes rennen maar ook rechtuit zoveel meters maken als ze zelf willen. Met een buitenspeelweide van ruim 5.000m2 heeft uw hond de ruimte zowel binnen als buiten. In ons luxe hondenhotel heeft uw hond tijdens uw vakantie ook vakantie. Zo heeft uw vakantie ook een vakantie in een 5 sterren hondenhotel terwijl u zonder zorgen kunt genieten van uw vakantie.

Puppy’s in het hondenhotel

Ook puppy’s zijn welkom vanaf 14 weken. (Onder voorwaarde dat ze volledig geënt zijn) De meeste hondenhotels nemen om verschillende redenen geen puppy’s aan en wij merken vaak dat de baasjes het zielig en vervelend vinden om hun pup ergens onder te brengen. Wij begrijpen dat u het moeilijk vindt, maar het verblijf in een hondenhotel is een goede investering in de opvoeding van uw puppy. Daarnaast vinden ze het nog erg leuk ook, want wat is er mooier dan veel kunnen spelen met je soortgenoten? Uw pup staat nog overal voor open en kan bij ons allerlei nieuwe ervaringen opdoen. En wellicht nog wel het belangrijkste: socialiseren met zijn of haar nieuwe vriendjes bij wie de pup in de groep komt.

Proefperiode voor hondenhotel

Omdat wij het belangrijk vinden dat ons hondenhotel een goede match is voor uw hond werken wij altijd met een proefperiode in ons hondenhotel. Wij willen graag eerst twee proefdagen afspreken om te zien of de hond sociaal is naar mensen en andere honden. Zo kunnen wij kijken of wij uw hond een leuke vakantie kunnen bezorgen. Ook vinden baasjes het vaak fijn eerst een dag op proef te komen. Één dag is hiervoor vaak net te kort en daarom adviseren wij om uw hond op de eerste dag in de ochtend te brengen en de volgende ochtend of avond weer op te halen.

Helaas kunnen we niet alle rassen aannemen in ons hondenhotel

We streven ernaar elke hond een leuke vakantie te bezorgen in ons hondenhotel. Dit bereiken we doordat we zowel binnen als buiten veel ruimte hebben en persoonlijke aandacht bieden voor uw hond. 

De volgende rassen, of kruisingen nemen wij helaas niet aan i.v.m. roedels. Ook intacte reuen ouder dan 6 maanden nemen we niet aan.

Hondenhotel rassen

Hondenhotel tijdens de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie is ons hondenhotel erg populair. Er is helaas maar beperkt plaats omdat wij persoonlijke aandacht voor uw hond erg belangrijk vinden in ons hondenhotel. Wilt u een reservering plaatsen voor de zomervakantie dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen via 0626238093.

Hondenhotel in Brabant

Ons hondenhotel ligt in Ledeacker, Noord-Brabant. In dit mooie, groene stuk van Nederland heeft uw hond alle ruimte om tijdens uw vakantie tot rust te komen. Doordat wij vlak bij de grens van Limburg liggen komen er in ons hondenhotel ook veel honden uit Limburg.