Hondengedragscoach

GEDRAGSCONSULT AAN HUIS

Hondengedragscoach Sabrina Derks 2021 recent afgerond de volledige hondengedragsopleiding bij de bekende Nederlandse hondengedragsdeskundige Anniek Winters. Dagelijks werk ik met honden in onze hondendagopvang en zie ik klanten die hun hond niet begrijpen maar wel willen begrijpen. Wat ik iedere hond gun is een hond die zichzelf kan zijn. Dat is mijn drive jou leren wat je hond nodig heeft en achterhalen wat de oorzaak van het gedrag is. Onze methode is volledig gebaseerd op het natuurlijke hondengedrag. Het grote voordeel hiervan is dat we je hond geen kunstjes aanleren maar werken volgens een methode welke jouw hond direct zal begrijpen. We moeten terug naar de basis, hoe de honden dat onderling zouden doen. Je doet je hond een plezier door hem regels, grenzen en beperkingen te geven. Dan pas weet je hond waar hij/zij aan toe is, en dat geeft rust en veiligheid. Ik ga je leren communiceren met je hond vanuit kalm maar zelfverzekerd leiderschap iets wat élke hond begrijpt en in hun DNA zit.

Valt jouw hond uit aan de lijn naar andere honden of mensen, kan je bezoek niet veilig binnenkomen, trekt jouw hond je over straat of heb je andere problemen binnens- of buitenshuis?

Wil jij hulp bij de opvoeding en/of gedragsproblemen van je hond? Knap dat je die stap durft te zetten. Ik help je dolgraag verder! Neem contact met mij op en we gaan samen aan de slag!

Lieve groet,

Hondengedragscoach Sabrina Derks

Uw hond is in veilige handen

In 2017 ben ik in verband met het starten van onze hondendagopvang gestart met het vakbekwaamheid Besluit houders van dieren – hond en kat. Dit vakbekwaamheid heb ik gevolgd bij het cursuscentrum Barneveld. Een erg leerzame, leuke maar pittige cursus waarvoor ik zowel stage, theorie en praktijkexamen heb afgelegd en met zeer goed resultaat ben geslaagd.