Hondengedragscoach

GEDRAGSCOACH – ONTDEK DE KRACHT VAN HONDENGEDAGSTHERAPIE

Transformeer jouw relatie met je hond met onze deskundige gedragstherapie. Inspirerende begeleiding voor een harmonieus leven samen. Ontdek hoe we jou kunnen helpen.

Beleef de magie van samen groeien

Welkom in de wereld van hondengedragscoach Sabrina Derks, waar elk hondenhart spreekt en elke blaf telt. Na mijn afstuderen aan de opleiding van Anniek Winters in 2021, heb ik mijn vakkundigheid gericht op het versterken van de band tussen jou en je trouwe viervoeter. Bij Hond & Sfeer zien we dagelijks het verlangen van honden om begrepen te worden – en de wens van hun eigenaren om precies dat te doen. Mijn missie? Jou begeleiden om de taal van je hond te leren spreken, de diepere betekenis achter hun gedrag te achterhalen en een harmonieus samenleven te creëren.

Jouw reis naar begrip en balans

Heeft jouw hond moeite met andere honden of mensen? Vind je het lastig als het bezoek komt, of lijkt de wandeling meer op een trektocht? Je bent niet alleen. Van vallen en opstaan leer je het meest, want juist dat zijn de momenten waarop het verschil gemaakt kan worden. Je hebt altijd 2 keuzes:

  1. Je geeft op en leert er niks van en accepteert het
  2. Je ziet het voor jezelf als een leermoment pakt de uitdaging aan, zoekt vakkundige hulp en groeit er van.

Wanneer je voor optie 2 kiest dan groei jij niet alleen ook jouw hond en het vertrouwen in elkaar om hem de bescherming te kunnen bieden die hij nodig heeft.

Met een hart vol liefde en een gevoel vol kennis sta ik klaar om jou en je hond te begeleiden naar een leven vol vertrouwen en plezier. Laten we samenwerken aan een toekomst waarin je hond zichzelf kan zijn.

Expertise en empathie hand in hand

Hier bij Hond & Sfeer, geleid door Sabrina Derks, verbinden we honden met hun eigenaren. We duiken in op de essentie van natuurlijk leiderschap, de basisbehoeftes en leren je de taal van het hondengedrag. Onze aanpak? Middels respect, begrip en de puurheid van de connectie tussen jou en je hond. Elke dienst, elk advies, is een stap naar een leven waarin je samen met je hond groeit, leert, en bloeit.

Waarom kiezen voor Hondengedragscoach Sabrina Derks?

Gelegen in het hart van Noord-Brabant, maar met een bereik dat bijna heel Nederland omvat, sta ik klaar om jou en je hond te ondersteunen met persoonlijke, zorgvuldig afgestemde begeleiding. Het aanpakken van gedragsproblemen, samen bouwen we aan de relatie tussen jou en je hond.

Persoonlijk gedragsadvies: Jouw sleutel tot succes

Met een aanpak die je hond instinctief begrijpt, bied ik een duurzame oplossing voor bijna elk gedragsprobleem. Van eenmalige consulten die wonderen verrichten tot diepgaande, persoonlijke begeleiding – jouw hond verdient het beste.

Van pup tot partner: Een reis vol liefde en leer

Staat er een puppy op het punt om je leven te verrijken? Of heb je een jonge hond die nog moet leren wat grenzen zijn? Mijn exclusieve, op maat gemaakte opvoedingsadvies zorgt ervoor dat jouw viervoeter opgroeit tot een sociale, begripvolle hond, vol vertrouwen en klaar om de wereld te ontdekken.

Nieuw puppycursus aan Huis: Een Goede Start is het Halve Werk

Onze exclusieve puppycursus, aangeboden aan huis, bestaat uit drie privélessen voor €225,- in St. Anthonis, Ledeacker of Boxmeer. Buiten deze gebieden gelden reiskosten van €0,75 per kilometer. Deze lessen zijn specifiek ontworpen om jou en je pup te voorzien van de vaardigheden en het vertrouwen voor een gelukkige en gezonde start. Een puppycursus waar je niet alleen van leert maar ook verbindt.

Het privé consult: Waar verandering begint

Ontdek de voordelen van een methode die jouw hond instinctief begrijpt. Ervaar hoe een enkel consult al kan leiden tot verbeteringen en hoe persoonlijke begeleiding de sleutel is tot een blijvende verandering. Voor een privéconsult bij Hond & Sfeer, betaal je slechts €195,-. Reiskosten bij een consult aan huis bedragen €0,75 per km. Van het vervullen van de basisbehoeften van je hond tot vakbekwame ondersteuning – bij Hond & Sfeer vind je de expertise en toewijding die je nodig hebt om de relatie met je hond te transformeren. Elk consult is een stap dichter bij jouw ideale leven met je hond. Of het nu bij Hond & Sfeer is, bij jou thuis, of op een locatie die jouw voorkeur heeft, ik sta voor je klaar. 

Is dit iets voor jouw en je hond? Neem dan vooral eens contact met ons op.